TV-näkyvyyttä X30 Challenge Finland:in ja AlfaTV:n sopimuksella

Kartingille saadaan lisää näkyvyyttä, kun X30 Challenge Finland -sarja on tehnyt yhteistyösopimuksen AlfaTV:n ja tuotantoyhtiö Mistake Media Oy:n kanssa. Mistake Media tuottaa X30-kilpailuviikonlopuista 2017 TV-sarjan AlfaTV-kanavalle. Kilpailukoosteet esitetään prime time -aikaan kilpailun jälkeisenä viikonloppuna.

Sopimus koskee X30 Challenge Finland -sarjan osakilpailuita ja X30 Nordic Challenge -kilpailua, jossa ratkaistaan Pohjoismaiden herruus. Mistake Media tuottaa myös Moottorit-nimistä moottoriurheiluohjelmaa, joka on nähtävillä AlfaTV:llä ja nettipalvelussa.

Tämän lisäksi on edelleen viime kaudelta tuttu reaaliaikainen Livestream-palvelu, mikä on saavuttanut jo suuren suosion.

AlfaTV on 2012 perustettu maksuton ja mainosrahoitteinen TV-kanava, joka näkyy vapaasti kaikkialla Suomessa. Antennitalouksissa se näkyy kanavapaikalla 15 ja kaapeliverkossa joko paikalla 64 tai 15. Kanava näkyy lisäksi Maxivision Viihde -palvelun kautta Suomessa IPTV-palveluna ja netti-TV:n kautta ohjelmat ovat aina nähtävillä AlfaTV:n kotisivujen kautta.